ADOPTEER BABY

8 maand oud, een knappe mix van Chowchow en Akita met een uniek en lief karakter

Waarom zoek ik een nieuwe thuis?

"Soms is graag zien een andere thuis zoeken voor je lieverd, en dat is wat mijn vrouwtje nu wil doen voor mij. Want aan liefde geen gebrek. Maar we wonen op een klein appartement. Laat ons zeggen dat we merken dat de huidige omstandigheden niet ideaal zijn voor mij."

Wat zoek ik in mijn toekomstige baasjes?

  • Iemand die geduld heeft met mij en me doorheen het leven wil coachen.
  • Een (grote) tuin waar ik in mag rennen en ontdekken, is heel belangrijk voor mij.
  • Ik ben heel gevoelig, dus op dit moment lijkt het me niet ideaal om in een gezin met kleine kinderen terecht te komen.
  • Katten zullen me teveel triggeren, dus zo'n bordje 'no cats allowed' aan de deur is ideaal.
  • De aanwezigheid van een andere stabiele volwassen hond kan wel leuk zijn. Wel eentje die met mijn jeugdige onstuimigheid kan omgaan.
  • Alleen blijven vind ik op dit moment super moeilijk. Ik hoop dan ook dat jullie voldoende tijd hebben om me dit stap voor stap te leren.


Kijk snel naar mijn filmpje van allerlei momenten tijdens enkele PetFriend-oppasmomenten. Zo krijg je al een beeld van hoe ik er uit zie en hoe lief ik kan zijn! Lees daarna zeker verder (onder het filmpje).

Wat krijg je als je mij adopteert?

Een lieve, speelse jongedame. Ondertussen ben ik een 8-tal maanden jong. Dus ik kan nog heel veel jaren in jullie gezelschap zijn. Ik gedraag me vaak nog als een pup, maar dan wel overgoten met een pubersausje. Ik ben in goede gezondheid, ontwormd en ingeënt ...

Ik kan echt genieten van rusten met een lekker kauwbot in het gezelschap van mijn huisgenootjes. Of mijn snuit in mijn knuffelolifant duwen. Dat is mijn dikke vriend, die leer je dan wel kennen. Geef me een lege fles of wat spullen waar ik mijn tanden kan in zetten, vind ik leuk om mee te spelen.

Ik word graag rustig geaaid, liefst wanneer ik dat zelf kom vragen. Zo ben je zeker dat ik niet te wild word ...


Mijn 'nieuwe thuis'-begeleiders 

Mijn adoptie wordt begeleid door twee professionele hondencoaches: Katrien van Live4Dogz en Sara van PetFriend. Na een screening aan de hand van een vragenlijst en online gesprek, zullen er enkele ontmoetingen op neutraal terrein plaatsvinden. In de adoptieprijs is ook nabegeleiding door één van de coaches inbegrepen.

Coach Katrien (onze begeleidster)
Coach Katrien (onze begeleidster)
Coach Sara (mijn oppas)
Coach Sara (mijn oppas)

Denk jij mijn nieuwe baasje te kunnen zijn?

Kan je Baby niet adopteren? Deel dit bericht zodat haar ideale baasje haar kan vinden. Onze dank is groot!