DIERENOPPAS

geen 'quick fix', wel kwaliteit


Je wilt voor je hond een oppas die de hondentaal spreekt en gekend staat voor rust, vertrouwen en respect. Je wenst iemand die het karakter van jouw kat respecteert wanneer je van huis bent. 

Specialisatie gevoelige en angstige honden.

Is PetFriend geschikt voor jouw hondenwens?

De PetFriend-oppasdienst is er uiteraard voor alle honden en hun baasjes. Mijn specialisatie richt zich naar honden die het moeilijk hebben in 'gewone' situaties. Door het toepassen van mijn kennis van de hondentaal en -gedrag gaan angstige honden zich meer begrepen voelen en hooggevoelige honden zullen minder overprikkeling ervaren. 

Als baasje krijg je door deze samenwerking meer inzicht in de gevoelswereld waarin je hond leeft. Wie wenst kan ook een begeleiding bij me volgen als extra ondersteuning. kattenhotel alternatief

Ben je een katteneigenaar en woon je in de regio van Merelbeke, dan ben ik je lokale aanspreekpunt voor de zorg van je kat over te nemen wanneer je van huis bent. 

Deze kortere opdrachten duren minimaal 1 uur.

Na een eerste fijne kennismaking, wil ik in de toekomst jouw persoon zijn wanneer je op zoekt ben naar de juiste oppas voor je kat.

vraag je kennismaking aan


STAYOVER

Je wilt iemand betrouwbaar en permanent bij je huisdier in huis

Ik kom overdag inwonen bij je huisdier, overnacht in je huis en start samen met je kwispel of kattebeestje de ochtend. Ideaal voor wanneer je een reis wil plannen en je je huisdier liever veilig thuis laat. We bespreken uiteraard alles rustig bij je thuis nog voor de stayover van start gaat. 

Dit is het compilatie-filmpje van de stayover bij Bo, een lieve maar heel gevoelige Biewer van 3 jaar. Zijn baasjes hebben genoten van een volle week vakantie in Oostenrijk terwijl ik voor huis en hond zorgde. 

Wat krijg je voor deze investering?

  • Vrijheid. Dankzij deze formule kan je zonder zorgen eens langer weg van huis.
  • Door mijn oprechte interesse in je hond zal je ook een heleboel nieuwe interessante feiten over hondengedrag en de hondentaal ontdekken, zonder een inzichttraject te hoeven volgen! Een win-win voor jou en je hond.

  • Deze service is een natuurlijke vorm van anti-inbraak! Je woning is niet verlaten tijdens jouw afwezigheid. Je kan rekenen op een open communicatie gedurende mijn verblijf in jouw woning.

  • Je brievenbus wordt dagelijks geleegd en de vuilzakken worden buitengezet. Planten water geven hoort bij lange aanwezigheid als vanzelfsprekend bij de opdracht. Dit alles bespreken we vooraf.

Kora-sitten! Goedemorgen!
Kora-sitten! Goedemorgen!

Wat krijgt je huisdier als je voor een PetFriend-oppas gaat?

  • Je hond/kat zal NIET EENZAAM zijn. Dat hij zijn baasje(s) mist, dat is natuurlijk wél mogelijk en mooi. Dat betekent dat hij je graag ziet. Maar eenzaamheid is een beladen emotie waar hij geen last zal van hebben door de aanwezigheid van een hondentaal-sprekende of kattenminded oppas, die als hij wil, zijn vriendin kan noemen.
  • Doordat ik fulltime bij je huisdier verblijf, geniet je van een zeer persoonlijke en exclusieve dienst die in België niet veel te vinden is.
  • Dankzij mijn professionele hondenopleiding en -kennis merk ik beginnende kalmeringssignalen op waardoor ik meteen juist kan handelen. Dankzij deze wederzijdse communicatie zal jouw hond zich comfortabel voelen met mijn aanwezigheid.
  • Je hond krijgt een rustige professionele oppas die zijn taal begrijpt. Ik zal je hond nooit forceren om iets te doen waar hij misschien stress bij kan ervaren.
  • Ik respecteer de wens van je Minou. Ik ben beschikbaar voor affectie en zal niet forceren wanneer ze dat niet wenst. 


RICHTPRIJZEN

vanaf €40/u

halve dag (4u) €140

volledige dag (8u) €200

overnachting (±20u-9u) €200

stayover (1dag+1nacht) €240

-

full stayover: vanaf 3 dagen en 2 nachten geniet je 20% korting

voorzie je eten voor tijdens de oppas dan geniet je van een extra korting op het eindbedrag te bespreken

Prijs op maat bij langere duur opdrachten. 

verplaatsingsvergoeding wordt apart verrekend en bedraagt €0,5/km 

prijzen zijn inclusief btw


vraag je kennismaking aan

Een vaste betrouwbare dierenoppas zal bijdragen tot het geluk van honden, katten en hun verzorger!