Maak kennis met PetFriend

jouw hondencoach en dierenoppas

Wanneer het om petsitting aan huis of persoonlijke puppy en/of hondengedragsbegeleiding gaat, verdienen je huisdieren en je gezin de juiste persoon. Het is belangrijk dat je weet wie voor jouw dier zorgt, wie in je huis verblijft en aan wie je je vertrouwen schenkt tijdens de begeleiding.


Buba
Buba

Hondencoaching

Expert in hondentaal  en -gedrag

Er hóeft geen probleem aanwezig te zijn om een inzichttraject of puppybegeleiding aan te vragen. Een natuurlijke opvoeding op maat van je hond kan je op elk moment in zijn of haar leven 'starten'. Het is nooit te laat om de huidige opvoeding aan te passen. 

Start nu met je puppy of hond op te voeden met de connectiemethode®, voor een warme, geweldloze en gelukkige omgang met je viervoeter!

Is er toch wat onderliggends 'aan de poot'? 

Ik bied een luisterend oor, deel inzichten in hondengedrag en reik basistools aan zodat je zelf aan de slag kan. Contacteer me voor meer info of vraag je gratis introductiebabbel (15 minuten) aan. Tijdens de introductiebabbel gaan we nog niet 'in de diepte', maar bekijken we wat ik voor jou kan betekenen.


Lola
Lola

Dierenoppas aan huis

Wat er vooraf gaat …

Niks gaat boven een echte kennismaking en is cruciaal voor een open communicatie en een veilige omgang met huisdieren. Tijdens de kennismaking die bij jou thuis plaatsvindt, bespreken we de noden en gedragingen van je hond en/of kat en jouw petsitwensen. Er kunnen ter zelfder tijd praktische zaken geregeld worden. Ik ben graag transparant over veiligheid: wanneer het niet veilig lijkt om een oppas te laten doorgaan, bespreek ik dat met je. Veiligheid én duidelijkheid is belangrijk voor alle partijen.

Praktische informatie

  • < 5km van mijn woonplaats in Merelbeke: GRATIS
  • > 5km van mijn woonplaats in Merelbeke: €40+€0,5/km incl btw. verplaatsingsvergoeding
  • weekend meerprijs: +€30 incl btw
  • Ik ben vooral werkzaam in Oost-Vlaanderen 

Klaar voor de kennismaking?