Warme reacties

Dankzij waardevolle klanten en collega's kan ik met PetFriend een warme dienst aanbieden waar ik al mijn passie en kennis in steek. PetFriend zou niet bestaan zonder jullie vertrouwen. 

De voorbije kerstvakantie zijn we een paar dagen naar de Ardennen geweest. Naast het feit dat ik in goed gezelschap vertoefde, kon ik ook gerustgesteld mijn Kosmootje achter laten bij Sara Vandenbergh. Hij kon lekker thuis blijven in zijn vertrouwde omgeving met al zijn routines zoals hij gewend is. Sara heeft daarvoor gezorgd.

Marijke van Kosmoo

Sara zorgt geregeld voor honden van klanten van de connectiemethode. De honden wordt uitstekend begeleid en de eigenaren zijn top tevreden. Ik verwijs met een gerust gevoel klanten naar Sara door.

Geert De Bolster • de connectiemethode®

Voorbereiding sleep in voor maart. En observatie voor BO bij hondentrimmer is super verlopen. SARA heeft goede tips gegeven, we gaan met een gerust hart kunnen vertrekken. Wordt vervolgd!

Frank en Francine van Bo

Voor we Sara leerde kennen, was het niet evident om een oppas te vinden voor onze golden Spencer & kat Penny. Spencer is een zeer gevoelige hond en heeft nood aan iemand die hem begrijpt, iemand die rustig is en iemand die hem ook de ruimte geeft wanneer hij het nodig heeft. Hij neemt ook medicatie, dus we hadden echt iemand nodig die we 100% vertrouwen omdat dit echt zeer belangrijk is dat dit juist & consequent werd toegediend.

Sara is in januari de eerste keer geweest voor een paar dagen, ze kwam binnen en ik werd meteen rustig van haar.. het klinkt misschien bizar maar ze straalt echt rust uit en ik was zelf op van de stress omdat Spencer gingen achterlaten maar ook hij was rustig rond haar, terwijl bezoek normaal gezien echt moeilijk is voor hem. We kregen terwijl we weg waren ook leuke updates (foto's / video's / uitleg), maar ze keek ook kritisch naar hoe Spencer zich voelde en kon ook heel juist spotten wanneer hij het moeilijk had. Voor mij was dit een verademing omdat ik zelf niet moest vragen naar updates en wist dat hij in goede handen was. Mensen die weinig over honden weten, zien & begrijpen vaak de kleine maar oh zo belangrijke details niet.

Sara werkt ook met de connectie methode, een methode die wij ook toepassen in onze opvoeding wat het erg fijn maakt want we spreken gewoon dezelfde taal en die taal is nodig voor Spencer.

We hebben haar intussen al geboekt voor onze andere uitstappen dit jaar en we kijken er naar uit dat ze onze Spencer ook beter gaat leren kennen. Een aanrader voor iedereen met gevoelige hondjes die moeilijk een oppas kunnen vinden! 🙂

Manon en Robin van Spencer & Pennny • AtlassDigital

Ragna is een gevoelige ziel. Ze komt met een handleiding, en ik vertrouw echt niet snel mensen bij haar. Omdat ik zelf gedragstherapeut ben, vind ik het nog moeilijker. Ik wil echt iemand die haar kan lezen en de rust geeft die ze verdient. Niet iemand die denkt dat ik overdrijf en haar dan in het rood laat gaan. Sara is voor mij dus echt de juiste persoon. Ze heeft ten eerste zelf al heel veel inzicht in hondengedrag en weet wat rustig spel inhoudt. Maar ze is ook echt geïnteresseerd in onze handleiding over Ragna. Ze staat open voor meerdere ontmoetingen voor de petsit, ze wilt weten wat Ragna haar gedragingen zijn als ze het moeilijker krijgt. Ze wilt Ragna haar routine kennen en volgen. Ik kan me geen betere petsit indenken. En Sara heeft heel veel liefde te geven maar dringt haar liefde niet op aan de honden. Toen ik een foto kreeg van Ragna tussen Sara haar benen wist ik dat ze alles op het gemak had gedaan, anders had ze Ragna haar vertrouwen nooit zo kunnen winnen. Bedankt Sara!

Florette en Kasper van Ragna • Florette Inmind

Dag Sara, de coaching van Rhana verloopt heel goed. We leren altijd heel veel van de Rhana-taal als je bij ons komt, we begrijpen onze madameke beter. We zijn beide personen met veel stress, en als je bij ons geweest bent, voel ik mij rustiger, Renato ook. Jij brengt tot rust. Jouw coaching is boeiend en leerrijk, jij past u ook aan ons, jij zou ook een goede psycholoog voor mensen zijn 😉. We proberen alle tips toe te passen, en idd een dag lukt het en een andere minder, maar dat is normaal. We hopen tuurlijk in de toekomst met Rhana buiten te kunnen, maar stap per stap, {…} Sws we zijn goed bezig en we wachten met veel enthoudiasm naar onze volgende coaching.

Dank je Sara voor alles 🐕😊

Natacha en Renato van Rhana

Sara kwam al meerdere keren op onze hond Droste passen en hoewel Droste geen 'held' is in zo'n dingen, is het oppassen elke keer prima verlopen. 

Sara luistert goed naar wat je als eigenaar belangrijk vindt en leest ook de lichaamstaal van de hond heel goed. Daardoor begrijpt ze waar je hond nood aan heeft. Ze forceert niets en gaf Droste de tijd die ze nodig had om aan de situatie te wennen. 

Als we iemand zoeken om te komen oppassen, dan twijfelen we geen seconde.

Wouter, Joany, Ides & Morris van Droste

Super tevreden! Sara kwam een dag en een nacht op Kibo letten. Kibo is een grote hond die uit het buitenland komt en wel wat trauma heeft. Ze vertrouwt de meeste mensen niet en durft happen als je dingen doet die zij als een bedreiging ervaart. Daardoor laat ik haar zelden tot nooit bij iemand achter. Maar als het toch eens moet, dan is Sara zonder twijfel de juiste persoon. Na de kennismaking was ik al wat gerust gesteld. Het klikte meteen tussen haar en Kibo. Sara houdt niet alleen van honden. Ze heeft ook een opleiding en dus de nodige kennis om op een goede manier met hen om te gaan. Ze wist mijn ongerustheid te temperen met een stroom aan leuke video's en foto's doorheen de dag en toen één van mijn andere huisdieren plots ziek bleek en medicatie nodig had, was ze meteen bereid om te helpen. Ik kwam thuis bij een blije, ontspannen hond. Echt een aanrader!

Annelies van Kibo • honden in nesten

Sara stelt zowel dieren als mensen meteen gerust bij een eerste kennismaking. Ze legt goed uit waarom ze bepaalde keuzes maakt of dingen doet. Als baasjes van twee gevoelige hondjes is het fijn om met een gerust hart langere tijd van huis te kunnen zijn en te weten dat onze dieren veilig zijn en dat Sara er alles aan doet om ook rekening te houden met hun gevoeligheden. Aanrader!

Joris en Valentina van Pablo & Noura

Sarah is een heel zachte en warme persoon. Als hondencoach vind ik het fijn mijn klanten met het volste vertrouwen naar iemand te kunnen doorverwijzen die hun honden met inzicht, kennis en respect zal behandelen. En ik zou geen seconde twijfelen Sara op mijn Nash (en andere viervoeters) te laten passen als het nodig zou zijn!

Katrien en Nash • Live4dogz

Komt ook jouw beoordeling hier?