PUPPY • BLOG

Je hebt vast al gehoord dat je als baasje 'de baas' moet spelen om je hond onder controle te houden, anders zal hij dominant worden. Een veelvoorkomende misvatting dankzij 'de dominantietheorie'.

Ah, de vreugde! Een kleine pluizenbol in huis! Laten we eens stilstaan bij hoe serieus (onredelijk) we ons kunnen gedragen tegenover kleine baby-hondjes. We halen ze in huis en verwachten meteen een hele waslijst aan prestaties:

Puppy-pieskes, ze horen er nu eenmaal bij. Lees in deze blog over de factoren die meebepalen of het zindelijkheidsproces snel of wat trager verloopt.

Wat een fijn gevoel: je pup is nu in je gezin. Hoe pak je die eerste dagen aan? Familie, vrienden en de buurman staan te springen om je nieuwe gezinslid te ontmoeten. Maar is dat wel een goed idee?

Wat is er fijner dan een kleine fluffbol die in je gezin komt en zijn eigen knusse plekje(s) heeft om samen met jullie te genieten van het gezinsleven. Maar hoe bekom je dat knusse veilige plekje? En hoe weet je dat je pup zich veilig voelt?

Binnenkort komt je pup bij je thuis! Bereid je daarom goed voor … Deze informatie helpt je met het in goede banen leiden vóór je op weg gaat naar de fokker en je je pup mee naar huis neemt.

Geef je pup de warmste opvoeding en maak van je gelukkige pup een zelfzekere jonge hond. In deze blog vind je drie voorbereidingstips voor een goede start.