GRATIS INTAKEGESPREK

zet nu de eerste stap naar (nog) meer geluk voor jou en je hond

WORD DE EXPERT VAN JE PUP OF HOND

maak het verschil als baasje en spreek de hondentaal

Wilfried
Wilfried

PUPPYBEGELEIDING

Klaar voor de leuke, hartverwarmende en uitdagende puppy-periode?

Je pup onbezonnen pup laten zijn en hem met jouw warme steun doen opgroeien tot zelfzekere jonge hond. Klinkt fijn he?

Maak van jezelf dé expert van je pup door de hondentaal te leren, puppy-gedrag te begrijpen en je voor te bereiden op de verschillende puppy-fases in de komende vijf maand.

Wilfried
Wilfried

INZICHTBEGELEIDING

Je wenst een warme communicatie met je hond, ondanks enkele hindernissen …

Je begrijpt niet altijd waarom je hond doet zoals hij doet en je zou het fijn vinden om écht te verstaan wat zijn gedrag betekent. Je vertrouwt erop dat hij, met jouw begrip en aangepaste steun …

 • rustig kan zijn bij bezoek

 • terug fijne wandelingen met je kan maken

 • alleen kan blijven

 • niet meer in kleren of lichaamsdelen hapt of bijt 

 • Welkom!


Herken je dit ongewenst hondengedrag?


begripvolle begeleiding, moderne inzichten en warme successen

GRATIS E-BOOK!

Mijn weggever 'Expert van je eigen hond' & 'Puur Puppy' zijn volop in ontwikkeling. Je kan hem als eerste in je mailbox ontvangen! Vul het formulier even in en ik hou je op de hoogte.


Aanbod begeleiding

Danté
Danté

Expert van je eigen hond (traject)

6 contactmomenten. 

We maken een reis terug in de tijd door een 'tijdlijn' van je hond zijn leven op te maken, bespreken de hindernissen die aanwezig zijn, je krijgt inzichten in hondengedrag én ontdekt hoe je (nog) beter kan communiceren met je hond door de hondentaal te leren.

Tijdens het gedragsconsult praten we over hoe je het samenleven met je hond ervaart.

De opvolg gesprekken doen dienst om te bekijken welke stappen je verder kan uitbouwen en welke er bijgeschaafd kunnen worden. We houden steeds het welzijn van je viervoeter in het oog voor een duurzaam resultaat te bekomen.

 • 1 fysiek gedragsconsult 2u

 • 3 fysieke opvolg gesprekken (1u/keer)

 • 2 extra online/telefonische sparmomenten (30min/keer)

Na elk consult prikken we een datum voor het volgende gesprek zodat we beiden kunnen uitkijken naar het volgende toffe en leerrijke contactmoment. 

€660 incl btw

Polly en Lana
Polly en Lana

Gedragsconsult

2u bij je thuis of online. 

Een gedragsconsult is interessant wanneer je (nog) beter wil communiceren met je hond door de basis van hondentaal te leren.

Je wilt het samenleven met je hond onder de loep nemen en dat doen we door een reis terug in de tijd te maken: een 'tijdlijn' van je hond zijn leven opstellen en bespreken eventuele hindernissen die aanwezig zijn.

Wil je je graag écht verdiepen in de wondere wereld van je hond? Stap dan binnen de twee maand –na het gedragsconsult– in het  'expert van je eigen hond'-traject. 

€230 incl btw


Mitch
Mitch

Praktische informatie

 • Opvolging van video- en beeldmateriaal via WhatsApp (1x per week) is gratis begrepen in de prijs.
 • Mijn werkgebied voor begeleiding is Oost-Vlaanderen: 30km rond Merelbeke. Woon je verder dan zijn online sessies mogelijk. Neem hiervoor gerust eens contact met me op!
 • De verplaatsingsvergoeding (€0,5/km incl btw) wordt apart verrekend per klant.
 • Verslag per consult is op aanvraag verkrijgbaar. 60€ incl btw.
 • Toeslag weekend €30 incl btw.

Goed om weten: Indien een coaching-afspraak niet kan doorgaan, kan je de afspraak kosteloos verleggen als je meer dan 2 dagen vóór de afspraak verwittigt. Respecteer zoveel mogelijk onze manier van samenwerken door afspraken te laten doorgaan. Zo voorkom je dat je investering kwijt bent en blijven planningsproblemen uit. Bij laattijdig annuleren (< 2 dagen) kan een nieuwe betalende afspraak ingepland worden. 

Meer informatie in de algemene voorwaarden.

Ik koos bewust voor de connectiemethode® en volgde de professionele opleiding 'hondengedragsbegeleiding' aan de DeBolsterAcademy van Geert De Bolster. Ik leerde een andere taal 'de hondentaal', honden observeren en hen te begrijpen.

Als professionele hondengedragsbegeleider help ik jou met je puppy- en/of hondenopvoeding. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in probleemgedrag. Ik help hondeneigenaren op een natuurlijke manier oplossingen vinden voor de hindernissen waar ze tegen aan lopen. 

Twijfel je nog of mijn coaching iets voor jou is? Raadpleeg dan de PetFriend-Match-pagina.

Wist je dat … mijn kennis van de hondentaal me helpt in de omgang met angstige en gevoelige honden tijdens mijn oppasdienst

Mijn doel is rust en vertrouwen bieden aan jou en je hond.