Het ontstaan van PetFriend

20-02-2023

Veertien jaar op de arbeidsmarkt. Zeven jaar ongelukkig. Mijn hart lag elders … Het was tijd voor een ommezwaai!


Op 1 november 2021 werd mijn dienstverlening 'PetFriend' geboren
 met een selfmade logo, een Snuitbook en Instagrom-account en begon snel lekker te draaien in Merelbeke en omstreken. Ik werd dé hondenwandelaar en petsitter voor hun huisdier. 
Mijn dank is groot. PetFriend draait rond vertrouwen, transparantie en veel dierenliefde. Met mijn kennis van de hondentaal en de connectiemethode® er boven kreeg mijn dienst al meteen twee ferme meerwaarden. Ondertussen heb ik fijne baasjes en beestjes mogen verwelkomen in mijn PetFriend-Familie


Volledige omscholing

ik ging voor een professionele opleiding

'Hondengedragsbegeleider' volgen aan de De Bolster Academy in Brugge was de tweede grote stap in mijn nieuwe leven met PetFriend.

de connectiemethode® van Geert De Bolster is dé manier waarop ik jou wil begeleiden om met je hond in harmonie te leven. In deze visie staat het welzijn van de hond voorop.

Het 'Impact online & kind-hond programma' van Dierbare Ontmoetingen is daarin een perfecte aanvulling. Met deze kennis in mijn aanbod ben ik het aanspreekpunt voor gezinnen met honden. Samen met ouders en grootouders wil ik de veiligheid van kind en hond vergroten en bijtincidenten verminderen.